69 15 49 00

Stegt lyssej med marinerede porrer, æggecreme og kartofler

April 2020 menuplan for aftenmad

Dag

Dato

 

Dessert

Onsdag

1

Lasagne med råkost , brød og salat (BØ)

 

Torsdag

2

Benløsefugle med Kartoffelmos Bent

Hjembagt kringle kaffe

Fredag

3

Kalkun Gordon bleu med tomatsauce samt kartofler og grønt (BØ)

 

Lørdag

4

Fyldte peberfrugter med kød og gratineret ost, dressing og bulgur (BØ)

Appelsinfromage Bent

Søndag

5

Frikadeller med stuvet hvidkål

 

Mandag

6

Stegt flæsk med kartofler og persillesauce samt gulerødder (BØ)

 

Tirsdag

7

Thaifiskefrikadeller med grønt , sauce og ris (BØ)

 

Onsdag

8

Sprængt oksebryst med kartofler og peberrod sovs (BØ)

 

Torsdag

9

Lammekøller med flødekartofler og salat (BØ)

 

Fredag

10

Chili con carne med cremefraiche og salat (BØ)

 

Lørdag

11

Påskefrokost

Kaffe- påskeæg

Frugtgrød m/flødeskum

Søndag

12

(Brunch)

 

Mandag

13

Svinekoteletter i fad med hakket tomat løg svampe og ananas og ris (BØ)

 

Tirsdag

14

Fisk med tilbehør

 

Onsdag

15

Amerikansk farsbrød med stegte kartofler samt salat BØ)

 

Torsdag

16

Brændende Kærlighed (BØ)

 

Fredag

17

Gl. kylling med kartofler, agurkesalat og sauce (BØ)

 

Lørdag

18

Rødvinsmarineret skinkesteg , sauce af fond og kartoffeltærte

Banasplit

Søndag

19

Indisk Dahl med ris og salat (BØ)

 

Mandag

20

Kalvelever med blødeløg , kartofler, grønt og sauce (BØ)

 

Tirsdag

21

Lakselasagne med brød og salat (BØ)

 

Onsdag

22

Hjemmelavet Burger (BØ)

 

Torsdag

23

Faseret kylling med stegte kartofler og dressing

 

Fredag

24

Boller i karry med ris og ærter (BØ)

 

Lørdag

25

Røde pølser ( hotdogs) med løg og agurkesalat Hanne N

Boller – kakao

Is dessert Hanne N

Søndag

26

Workret med oksekød og nudler (BØ)

 

Mandag

27

Fisk med tilbehør (BØ)

 

Tirsdag

28

Medister med kartofler og rødkål agurkesalat Audie

Kaffe lagkage

Onsdag

29

Spaghetti med kødsauce og råkost (BØ)

 

Torsdag

30

Kalkun schnitzler med ristede svampe og løg (BØ)

 

Til beboer (1.7 Mb)
Til sagsbehandler (1.5 Mb)
Til Bostøtter i kompetenceteam: 
Tlf 69 15 49 01

Direktør Kjeld Ebdrup
Tlf 92 15 49 05
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Lindevangshjemmets Fond | Lindevangsvej 1 | 3000 Helsingør | Tlf.: 69154900 | info@lindevang.dk